Arvovaltainen palkinto Nissan Safety Shield -teknologialle

  • Arvostettu brittiläinen lehti antaa Safety Award -palkinnon Nissanin turvallisuusteknologialle
  • Tuomaristo antoi tunnustusta Nissanin massamarkkinoiden autoturvallisuusjärjestelmien kehitystyölle
  • Järjestelmän saa nykyisin seuraaviin menestysmalleihin: Note, Juke, Qashqai ja X-Trail, sekä pian lanseerattavaan Pulsariin

Nissanin Safety Shield -teknologiajärjestelmä voitti Safety Award -luokan Auto Express -lehden jokavuotisessa palkintoseremoniassa Lontoossa. Safety Shield -teknologioiden antama kattava turva teki vaikutuksen Britannian suurimman autolehden tuomaristoon ja he kiittelivät tapaa, jolla Nissan on tuonut premiumluokan autojen turvallisuusstandardeja massamarkkinoille.

 

Nissanin innovatiivisen Safety Shield -järjestelmän saa Nissan Noteen, Jukeen, Qashqaihin, X-Trailiin ja tulevaan Pulsariin. Sen sisältämät seitsemän teknologiaa ovat luoneet uudet standardit järjestelmille, jotka estävät auto-onnettomuuksia ja suojelevat massamarkkina-autojen käyttäjiä. Nämä edistyneet teknologiat ovat: kuljettajan vireystilan valvonta, liikennemerkkien havainnointi, peräänajovaroitin automaattisella hätäjarrutustoiminnolla, kaistavahti, kuolleen kulman varoitusjärjestelmä, liikkuvien kohteiden tunnistus ja automaattinen ajovalojen säätöjärjestelmä.

 

Lontoon Connaught Roomsissa pidetyssä seremoniassa palkinnot luovutti Auto Express -lehden päätoimittaja Steve Fowler, joka sanoi: "Nissanin Safety Shield -teknologiat tuovat varmuutta uuden auton ostajille. Ominaisuudet, jotka olivat aikaisemmin saatavilla vain premiumluokan autoihin, on nyt tuotu älykkäällä tavalla edullisemman luokan autoihin."

 

Safety Shieldin ykköspalkinnon lisäksi upouusi Nissan Qashqai sai kehuja yleisestä laadukkuudestaan ja pitkästä listasta edistynyttä teknologiaa ja turvallisuusominaisuuksia sekä Best Crossover -kunniamaininnan.

 

Andy Palmer, Nissanin Chief Planning Officer, sanoi: "Nissan on perinteisesti tuonut premiumluokan autojen ominaisuuksia massamarkkinoille. Uskomme tämän olevan erityisen tärkeää etenkin, kun kyseessä on turvallisuus. Olenkin ilahtunut, että Auto Express antaa tunnustusta työllemme. Safety Shield on tärkeä askel kohti Nissanin tavoitetta estää teknologioiden avulla kuolemat auto-onnettomuuksissa."

 

###

Nissan Euroopassa

Nissan on yksi merkittävimmistä aasialaisista autonvalmistajista Euroopassa, ja sen palveluksessa on yli 14 500 työntekijää suunnittelutehtävissä, tutkimuksessa ja kehityksessä, valmistuksessa ja logistiikassa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Nissanin tehtailla Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Venäjällä valmistettiin viime vuonna yli 635 000 autoa;  mm. kompakteja tila-autoja, palkittuja crossover-malleja, katumaastureita, hyötyajoneuvoja sekä Nissan LEAFeja, joka on maailman suosituin täyssähköauto. Nissan LEAFin käyttäjistä 97 prosenttia on tyytyväisiä autoonsa, ja 95 prosenttia on valmiita suosittelemaan autoa myös ystävilleen.  Euroopan tuotevalikoimassa on tällä hetkellä  24 erilaista ja innovatiivista mallia, ja  Nissanin tavoitteena on olla tulevaisuudessa Euroopan johtava aasialainen autonvalmistaja.

 

Nissan Nordic Europe Oy on Nissanin maahantuonti- ja markkinointiyritys, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa sekä Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Yrityksellä on noin 181 työntekijää, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoon Keilaniemessä. www.newsroom.nissan-europe.com/fi

 

Seuraa meitä: www.facebook.com/NissanSuomi, twitter.com/NissanSuomi

Julkaisija: Nissan