NISSAN VAHVISTAA:  GT-R NISMO -SUPERAUTO TULOSSA PIAN

  • Legendaarisesta Nissan GT-R:stä tulossa Nismo-malli  
  • Luvassa kaikkien aikojen GT-R-katuauto - urheiluauton suorituskykyisempi versio
  • Pitkäaikainen kokemus GT-R-kilpa-autoista Nismon inspiraation lähteenä

Nissanin moottoriurheiluun ja suorituskykyisiin katuautoihin keskittyvä Nismo-osasto on kehittämässä uutta, huipputehokasta katuautoversiota legendaarisesta Nissan GT-R -urheiluautosta. GT-R Nismo on Juke Nismon ja 370Z Nismon rinnalla kolmas auto uudessa Nismo-mallistossa, joka tuo lisää jännitystä ja innovatiivista suorituskykyä Nissanin tuotevalikoimaan.

 

"Emme voisi ajatellakaan Nismo-katuautomallistoa ilman GT-R:ää", sanoi Nissan toimitusjohtaja Carlos Ghosn. "GT-R on samanaikaisesti normaali katuauto ja globaali superauto. Sen suorituskyky radalla kertoo Nismo-tiimin intohimosta ja lahjakkuudesta. GT-R Nismo tulee olemaan jotakin erikoista. En malta odottaa, että pääsen ajamaan sillä."

 

GT-R on tuttu miljoonille konsolipelaajille Sonyn Gran Turismo® -ajosimulaattoripelin ansiosta. Moottoriurheilufanit tuntevat GT-R:n vuodesta 1969, jolloin se menestyi radalla Skyline-nimellä. GT-R:n katuversiot ovat lisäksi saaneet suitsutusta autolehdiltä vuosien varrella, ja auto on saavuttanut kulttiaseman.

  

Mallivuoden 2013 vakio-GT-R:ään on vastikään tehty muotoilullisia ja teknisiä parannuksia, jotka perustuvat Nürburgringin 24 tunnin kisasta ja menestyksekkäistä Super GT- ja Global GT -kausista saatuihin kokemuksiin. Näiden muutosten tuloksena auton suorituskyky ja ajovakaus suurilla nopeuksilla ovat parantuneet merkittävästi ja ajotuntuma on huomattavasti entistä hienostuneempi.

 

Nyt kehitteillä oleva GT-R Nismo on Nissanin uuden, suorituskykyisten autojen Nismo-malliston johtotähti. Se on saatavilla vakiomallin ohella erikoistuneista GT-R-jälleenmyyntiliikkeistä ensi vuonna. Tekniset ja suorituskykyä koskevat tiedot julkistetaan lähempänä lanseerausta.

 

NISMO-henki

Jokaisen Nismo-katuauton suunnittelussa on panostettu jokapäiväistä käyttöä tukevaan laatuun, toimivuuteen ja taloudellisuuteen - katseet kääntävästä tyylistä, urheilullisista ajo-ominaisuuksista ja dynaamisesta suorituskyvystä tinkimättä. Jokainen muutos, jonka Nismo tekee katuautoon, on sataprosenttisen toimiva ja suunniteltu ajo-ominaisuuksia tai tyyliseikkoja silmällä pitäen.

 

Nissanin Nismo-katuautot valmistetaan samoilla tuotantolinjoilla kuin vastaavat vakioautot. Kun tähän yhdistetään vuosikymmenien kokemus moottoriurheilun maailmasta, Nismo-brändi takaa sen, että huippuluokan suorituskyky on integroitu täydellisesti autojen alkuperäiseen luonteeseen.

 

Nismon henki perustuu vahvaan moottoriurheiluperinteeseen ja tekniseen pioneerihenkeen. Se ilmenee jokaisen Nismo-mallin taloudellisessa suorituskyvyssä, edullisessa ja edistyksellisessä teknologiassa sekä rohkeassa ja fiksussa muotoilussa - ominaisuuksissa, jotka kuvastavat täydellisesti Nissanin "Innovation and excitement" -filosofiaa.

Julkaisija: Nissan