INVITATION -KONSEPTIAUTO INSPIRAATIONA UUDELLE NISSAN NOTELLE

 

Nissan Live raportti: Uusimmat uutiset suoraan Nissanin osastolta 2013 Geneven autonäyttelystä.

 

INVITATION BECAME NOTE

Genevessä 4.3.2013

Vuoden 2012 Geneven autonäyttelyssä Nissan Invitation -konseptiauto oli yksi näyttelyn kohokohtia. Nyt vuotta myöhemmin tästä konseptista on muodostunut uusi Nissan Note.

 

Täysin uusi, erityisesti Eurooppaa varten suunniteltu, Nissan Note aloittaa Nissanin rohkeiden uusien mallien sarjan. Geneven autonäyttelyssä 5.3.2013 esiteltävä Note on nyt B-segmentissä todellinen haastaja, joka laittaa asiakkaiden odotukset uusiksi. Edellisen sukupolven vahvuuksien varaan rakennetussa uutuusmallissa on hyödynnetty täysimittaisesti Nissanin innovatiivista muotoilu- ja tekniikkaosaamista.

 

Uusi Note on suunniteltu täyttämään nykypäivän vaativien B-segmentin asiakkaiden vaatimukset. Sen etuna on Euroopassa tehty kehitystyö, jonka ansiosta se on räätälöity erityisesti eurooppalaisten asiakkaiden mieltymysten mukaiseksi.

 

Uuden Noten innovatiivisen suunnittelun ansiosta kaikki tämä teknologia on saatu mahdutettua yhteen, edulliseen pakettiin, jonka täydentää erittäin taloudellisten moottorien valikoima. Kevyt alusta, pieni ilmanvastuskerroin ja huippumoderni voimalinja takaavat, että Note vetoaa kaikenlaisiin asiakkaisiin.

 

Myös alhaiset käyttökustannukset kuuluvat Noten vahvuuksiin, sillä kaikissa varustelutasoissa on vakiona Stop/Start-järjestelmä, joka takaa alimmillaan 95 g/km:n CO2-päästöt. Taloudellisuutta täydentää huippumodernien bensiini- ja dieselmoottorien vahva suorituskyky sekä erityisesti eurooppalaisille teille räätälöity nautinnollinen, itsevarmuutta tuova ajodynamiikka.

 

Katso lisätietoja uudesta Notesta täältä.

Julkaisija: Nissan