Jalkapallotähdet ryhtyivät kilpa-ajajiksi Nissanin ”Dream Job Swap” –projektissa

  

12.4.2016

  • Jalkapallotähdet David Silva, Bacary Sagna, Eliaquim Mangala ja Fernando vaihtoivat nappiksensa ajoasuun Nissanin ”Dream Job Swap” -projektissa
  •  Katso ”Dream Job Swap” video täältä

 

Manchester Cityn pelaajat vaihtoivat nappiksensa ajoasuun ja viettivät päivän kilpa-ajajina Nissanin ”Dream Job Swap” -projektissa. David Silva, Bacary Sagna, Eliaquim Mangala ja Fernando hyppäsivät Nissan Juke Nismo RS:n rattiin ja siirtyivät tehtäväradalle yhdessä Nissanin parhaiden GT Academy kuskien kanssa. Katso kuinka jalkapallotähdet selvisivät auton hallintaa vaativasta radasta.

 

###

Nissan Euroopassa

Nissan on yksi merkittävimmistä aasialaisista autonvalmistajista Euroopassa, ja sen palveluksessa on yli 17 600 työntekijää suunnittelu-, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnoissa, tuotannossa, logistiikassa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Nissanin tehtailla Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Venäjällä valmistettiin viime tilikaudella yli 675 000 autoa; palkittuja crossover-malleja, kaupunkiautoja, katumaastureita, hyötyajoneuvoja sekä täyssähköautoja. Nissan LEAF on maailman suosituin täyssähköauto, jonka käyttäjistä 96 prosenttia on valmiita suosittelemaan autoa myös ystävilleen. Euroopan tuotevalikoimassa on tällä hetkellä 23 erilaista ja innovatiivista mallia Nissan- ja Datsun-tuotemerkeillä.

 

Nissan Nordic Europe Oy on Nissanin maahantuonti- ja markkinointiyritys, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa sekä Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Yrityksellä on noin 185 työntekijää, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoon Keilaniemessä. 
www.newsroom.nissan-europe.com/fi, www.nissan.fi

Seuraa meitä: www.facebook.com/NissanSuomi, twitter.com/NissanSuomi

Julkaisija: Nissan