Nissan Suomessa

Nissan Nordic Europe Oy on Nissanin maahantuonti- ja markkinointiyritys, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa sekä Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Yrityksellä on noin 185 työntekijää, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoon Keilaniemessä.

Nissanin Suomen maaorganisaatiossa työskentelee noin 15 henkilöä ja se sijaitsee Nissan Nordic Europen pääkonttorin yhteydessä Espoossa. Maaorganisaatio vastaa Nissan-myynnistä sekä markkinoinnista Suomessa ja tekee tiivistä yhteistyötä paikallisen jälleenmyyjäverkoston kanssa. Nissan Suomen maajohtajana toimii Tommi Luopajärvi.

 

Nissan Euroopassa

Nissan on yksi merkittävimmistä aasialaisista autonvalmistajista Euroopassa, ja sen palveluksessa on yli 17 000 työntekijää suunnittelu-, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnoissa, tuotannossa, logistiikassa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Nissanin tehtailla Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Venäjällä valmistettiin viime tilikaudella yli 635 000 autoa: palkittuja crossover-malleja, kaupunkiautoja, hyötyajoneuvoja sekä maailman suosituinta täyssähköautoa Nissan LEAFia. Nissan julkisti hiljattain älyliikennettä koskevan Intelligent Mobility -visionsa, joka tähtää päästöttömään ja kuolonuhrittomaan liikenteeseen. Visio toimii Nissanin ohjenuorana tuotteiden ja teknologiaratkaisujen kehittämisessä ja ohjaa yhtiön keskeisiä päätöksiä koskien autojen voimanlähteitä, niiden ajamista ja kuinka ne integroituvat osaksi yhteiskuntaa. Nissanin tavoitteena on nousta Euroopan suosituimmaksi aasialaiseksi automerkiksi.

 

 

Nissan Nordic Europen johtoryhmä

 

Robert Lujan
Managing Director

 

Stefan Andström
Sales Director

 

Merja Hyryläinen
Legal, External & Governmental Affairs Manager

 

Antti Jokela
Aftersales Director

 

Annina Lund
Human Resources & General Affairs Manager

 

Marina Maneas Bakkum
PR & Communications Director

 

Pierril Pouret
Marketing Director

 

Tony Moen
Finance Director

 

Michael Auliar
Customer & Retail Experience Director

 

Krista Honkimäki
Electric Vehicles Director

 

# # #

 

Tommi Luopajärvi
Country Manager Finland

Julkaisija: Nissan