PARIISI, Ranska - Nissan ARIYAn nelivetojärjestelmä yhdistää Nissanin pitkän kokemuksen sähköautoista sekä älykkäistä nelivetojärjestelmistä ja pidonhallinnasta. Sen innovatiiviset kaksoismoottori- ja e-4ORCE-järjestelmät mahdollistavat erinomaisen hallittavuuden ja pidon kaikissa sääolosuhteissa.

Nissanin asiantuntijat ovat testanneet ARIYA e-4ORCEa Japanissa Hokkaidon testiradalla lumisilla ja jäisillä teillä varmistaakseen, että auto tarjoaa mahdollisimman huolettoman  ajokokemuksen. Näissä kattavissa testeissä seurataan muun muassa auton käyttäytymistä suuremmissa nopeuksissa, kaasupolkimen toimintaa, ohjausta ja hallittavuutta mutkissa. Näin ajo- ja matkustusominaisuudet voidaan testata perinpohjaisesti ennen kuin auto päätyy asiakkaalle.

Nissanin uraauurtavassa e-4ORCE-nelivetojärjestelmässä yhdistyvät sekä hallittavuus että mukavuus. Se tarjoa tehokkaan ja varman ajokokemuksen sulavalla kiihtyvyydellä ja hyvin nopean 1/10 000 sekunnin vasteajan voimansiirrossa. Järjestelmä tarjoaa kuljettajalle ja matkustajille mukavuutta ja vakautta sekä samalla urheiluautomaista suorituskykyä.

e-4ORCE-nelivetojärjestelmä tekee kaikista matkoista entistäkin miellyttävämpiä aina arjen ajoista vaativampiinkin matkakohteisiin. Järjestelmä on suunniteltu juuri sähköisille voimalinjoille. e-4ORCE on tärkeä osa Nissanin tiellä kohti puhtaampaa ja turvallisempaa maailmaa tinkimättä ajokokemuksen jännittävyydestä.

Seuraamalla tätä linkkiä voit nähdä, miten asiantuntijamme testaavat ARIYA e-4ORCEa lumisillä teillä. Voit lukea lisää e-4ORCE-teknologiasta täältä.

 

# # #

Nissan Euroopassa

Nissanin päämääränä on olla aidosti ympäristöystävällinen yritys, jonka tavoitteena on olla mahdollistamassa puhtaampaa, turvallisempaa ja tasa-arvoisempaa maailmaa.

Nissanin pitkän aikavälin strategian, Ambition 2030, keskiössä on ympäristöystävällisyys. Strategian myötä tärkeimmille markkinoille tuotetaan sähköistettyjä malleja ja teknologisia innovaatioita, jotka vastaavat ympäristön, yhteiskunnan sekä asiakkaiden tarpeisiin. Ambition 2030 tukee Nissanin tavoitetta saavuttaa koko yrityksen ja sen tuotteiden elinkaaren hiilineutraalius vuoteen 2050 mennessä. Nissanin Euroopan tuotannon keskiössä on EV36Zero, joka mullistaa sähköistettyjen ajoneuvojen valmistuksen. EV36Zero mahdollistaa teollisen tuotannon pienillä päästöillä

Nissan Nordic Europe Oy

Nissan Nordic Europe Oy on maahantuoja sekä myynti ja markkinointi yhtiö, joka edustaa Nissania Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa sekä Liettuassa. Yrityksellä on noin 175 työntekijää ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Lisätietoja tuotteistamme, palveluistamme ja sitoutumisestamme kestävään liikkumiseen löydät osoitteesta nissan-global.com. Voit myös seurata meitä on FacebookInstagramTwitter sekä LinkedIn ja katsoa kaikki uusimmat videomme YouTube.

Yhteystiedot

Mika Särkelä

msarkela@nissan-europe.com

Julkaisija: Nissan