Engage

Engage-varustelutaso tulee uudeksi alkaen malliksi etuvetomallistoon. Mallissa on edullisemmasta hinnasta huolimatta muista ARIYA-versioista tutut erinomaiset mukavuus- ja turvallisuusvarusteet. Turvallisuusominaisuuksina kaikki Euro NCAP viiden tähden tuloksen mahdollistavat toiminnallisuudet, mukaan lukien luokkansa kärkeä olevat kuljettajaa avustavat järjestelmät.
Myös ohjaamo edustaa samaa intuitiivista suunnittelua kuin muissakin ARIYA -malleissa. Kuljettajan näkökenttää hallitsee näyttävät digitaaliset mittaristot sekä näyttö ja mukavan matkan teon mahdollistavat Advance-mallista tutut sähkösäätöiset penkit.

Engage-mallin hinnat alkavat 48400 eurosta.

Engage-varustelutasoon lisävarusteena saatavilla:

  • LED-etusumuvalot
  • tummennetut takalasit
  • älypuhelimen langaton lataus
  • ProPilot Assist -toiminto
  • älykäs kaistallapitoavustin
  • liikenneruuhka-avustin

Saatavilla Advance-varustelusta ylöspäin

  • lämmitettävä tuulilasi
  • automaattinen takaluukun avaus handsfree-toiminnolla

Engage- malliin on saatavilla kaksi lisävarustepakettia.
Enhance pack -lisävarustepaketti sisältää ProPilot Assist -järjestelmän, Älykkään kaistallapitoavustimen, liikenneruuhka-avustimen sekä älypuhelimen langattoman latauksen.

Enhance packiin voi myös yhdistää Design packin, jolla autoon saa lisäksi LED-etusumuvalot ja tummennetut takalasit. Design packia ei saa yksittäisenä lisävarustepakettina vaan ainoastaan yhdistettynä Enhance packiin.

87 kWh e-4ORCE Evolve+

Evolve+ on ARIYA-malliston suorituskykyisin malli, jossa on myös Nissanin älykäs e-4ORCE-nelivetojärjestelmä. Evolve+ -mallissa on 290 kW / 388 hv tehoa sekä 600 Nm vääntöä. Näillä tehoilla se kiihtyy 0–100 km/h 5,1 sekunnissa. WLTP-mittauksen mukainen toimintamatka on 498 km. Mallin vakiovarusteisiin kuuluu myös 20" kevytmetallivanteet sekä nappanahkaverhoilu.

Tuotanto ja toimitukset

Molempien uusien versioiden tuotanto alkaa kesäkuussa. Ensimmäiset asiakastoimitukset ovat marraskuussa 2023. Muun ARIYA- malliston toimitusaika on 3-8kk.

Kolmivaihelataus

Koko ARIYA mallisto on jatkossa varustettu kiinteällä 22 kW kolmivaihelaturilla (myös 63 kWh -versio).

Uusien mallien myötä ARIYA mallistoon on nyt saatavilla myös rahoitustarjous alkaen 539 €/kk.

 

# # #

Nissan Motor Co., Ltd.
Nissan on maailmanlaajuinen ajoneuvovalmistaja, joka myy yli 60 mallia Nissan-, INFINITI- ja Datsun-tuotemerkeillä. Tilikaudella 2018 yhtiö myi 5,52 miljoonaa ajoneuvoa maailmanlaajuisesti, ja sen liikevaihto oli 11,6 biljoonaa jeniä. Nissanin maailmanlaajuinen pääkonttori Yokohamassa Japanissa hallinnoi toimintaa kuudella alueella: Aasiassa ja Oseaniassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Intiassa, Kiinassa,  Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa sekä Pohjois-Amerikassa. Nissan on tehnyt yhteistyötä ranskalaisen autovalmistaja Renaultin kanssa vuodesta 1999 alkaen ja hankki 34 prosentin osuuden Mitsubishi Motorsista vuonna 2016. Renault-Nissan-Mitsubishi-allianssin yhteenlaskettu myynti oli 10,76 miljoonaa ajoneuvoa kalenterivuonna 2018

Nissan Euroopassa
Nissan on yksi suurimmista Euroopan ulkopuolisista valmistajista Euroopassa, ja se työllistää yli 16 000 työntekijää suunnittelussa, tutkimuksessa ja kehityksessä, valmistuksessa, logistiikassa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Vuonna 2019 Nissanin tehtaat Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Venäjällä tuottivat noin 465 000 ajoneuvoa, mukaan lukien palkitut crossoverit, hyötyajoneuvot ja täyssähköinen Nissan LEAF. Nissanin tavoitteena on saavuttaa nollapäästöt ja nolla kuolemantapausta liikenteessä Nissan ajoneuvoissa, hyödyntäen Nissanin Intelligent Mobility teknologioita. Tämä kokonaisvaltainen lähestymistapa tulevaisuuden liikkumiseen ohjaa Nissanin tulevien mallien suunnittelua sekä yrityksen päätöksiä siitä, kuinka autoilla ajetaan, minkälaisia voimalinjoja niissä käytetään ja miten autot integroituvat yhteiskuntaan.

Nissan Nordic Europe Oy
Nissan Nordic Europe Oy on maahantuoja sekä myynti ja markkinointi yhtiö, joka edustaa Nissania Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa sekä Liettuassa. Yrityksellä on noin 175 työntekijää ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Lisätietoja tuotteistamme, palveluistamme ja sitoutumisestamme kestävään liikkumiseen löydät osoitteesta nissan-global.com. Voit myös seurata meitä on FacebookInstagramTwitter sekä LinkedIn ja katsoa kaikki uusimmat videomme YouTube.

Yhteystiedot
Mika Särkelä
Msarkela@nissan-europe.com

Julkaisija: Nissan