Nissan Gripz -konseptiauto maailman ensiesittelyssä Frankfurtissa

11.9.2015 

 

Crossover-segmentin edelläkävijän, Nissanin Gripz-konseptiauto julkistetaan ensi kertaa Frankfurtin autonäyttelyssä. Nissan Gripz -konsepti on saanut inspiraationsa legendaarisista 240Z-aavikkokilpa-autoista sekä maantiepyöräilyn linjakkaasta maailmasta. Muotoilu on tutkielma uudesta urheilullisemmasta Crossover-konseptista, jonka taustalla on tavoite luoda uusi ja innovatiivinen ajokokemus.

 

 

Konsepti on ensiesittelyssä Nissanin osastolla 15. syyskuuta. Pysy kuulolla, niin kuulet lisää Nissanin innovatiivisesta crossover-ajattelusta.

 

Nissan esittelee uuden crossover-konseptin

 

###

 

Nissan Euroopassa

Nissan on yksi merkittävimmistä aasialaisista autonvalmistajista Euroopassa, ja sen palveluksessa on yli 17 600 työntekijää suunnittelu-, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnoissa, tuotannossa, logistiikassa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Nissanin tehtailla Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Venäjällä valmistettiin viime tilikaudella yli 675 000 autoa; palkittuja crossover-malleja, pikkuautoja, katumaastureita, hyötyajoneuvoja sekä täyssähköautoja. Nissan LEAF on maailman suosituin täyssähköauto, jonka käyttäjistä 96 prosenttia on valmiita suosittelemaan autoa myös ystävilleen. Euroopan tuotevalikoimassa on tällä hetkellä 23 erilaista ja innovatiivista mallia Nissan- ja Datsun-tuotemerkeillä.

 

Nissan Nordic Europe Oy on Nissanin maahantuonti- ja markkinointiyritys, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa sekä Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Yrityksellä on noin 180 työntekijää, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoon Keilaniemessä. www.newsroom.nissan-europe.com/fi

 

Seuraa meitä: www.facebook.com/NissanSuomi, twitter.com/NissanSuomi

 

Julkaisija: Nissan