Nissan LEAF Lähettiläs -ohjelmaedistää sähköautoilua

 

Täyssähköautojen maailmanlaajuinen markkinajohtaja Nissan haluaa edistää päästötöntä autoilua ja tarjoaa halukkaille mahdollisuuden lähteä mukaan LEAF Lähettiläs -ohjelmaan. 


Päästöttömän autoilun edistämiseen sitoutunut Nissan on lanseerannut ohjelman, jossa asiakas saa käyttöönsä Nissan LEAFin alimmillaan 315 euron kuukausihintaan. Houkuttelevuutta lisää myös se, että LEAFin käyttökustannukset ovat erittäin alhaiset. Lisäksi LEAF Lähettiläs -ohjelma on asiakkaalle riskitön - hän voi palauttaa auton sopimuskauden jälkeen Nissanille.

 

"Haluamme tuoda tällä ohjelmalla sähköauton yhä useamman kuluttajan saataville. Uskomme, että tällä tavoin  voimme muuttaa kuluttajien yleisiä asenteita ja murtaa sähköautoiluun liittyviä myyttejä", toteaa Nissan Nordic Europen toimitusjohtaja Jacek Gorski.

Nissan LEAFin myynti alkoi Suomessa vuonna 2010 ja se on maailman myydyin sähköauto. Sähköautojen rekisteröinnit ovat olleet Suomessa huomattavasti alemmalla tasolla muihin Pohjoismaihin verrattuna. Sähköautojen suosio on kuitenkin kasvussa ja LEAF-kuljettajien asiakastyytyväisyys on  todella korkea - peräti 95 % heistä suosittelee LEAFia tuttavilleen.

Myös latausinfrastruktuurin kasvaminen tukee merkittävästi sähköautojen yleistymistä. Nissan on rakentanut yhteistyökumppaneidensa kanssa yli 90 prosenttia Suomessa sijaitsevista pikalatauspisteistä.

"Haluamme olla eturintamassa kehittämässä sähköautoilua tukevaa ympäristöä ja latausinfrastruktuuria, jotta saamme Suomen teille lisää sähköautoja. Tavoitteemme on varmistaa yhteistyökumppaniemme kanssa, että kaikilla sähköautoilla on käytössään maantieteellisesti kattava pikalatausverkosto strategisesti tärkeissä paikoissa muun muassa valtateiden varsilla", kertoo Gorski.

 

LEAF Lähettiläs -ohjelman esimerkkihinnat (Acenta-varustetaso, autoja rajoitettu erä):

 

Kokonaiskilometrit/vaihtoehdot             Alkaen kk-erä

24 kk/20 000 km                                          315,35€

25 000 km                                                       322,90€

30 000 km                                                       331,53€

35 000 km                                                       418,59€

                               

36 kk/30 000 km                                          329,39€

35 000 km                                                       345,92€

40 000 km                                                       347,82€

45 000 km                                                       352,73€

50 000 km                                                       425,85€

 

###

 

Nissan Euroopassa

Nissan on yksi merkittävimmistä aasialaisista autonvalmistajista Euroopassa, ja sen palveluksessa on yli 17 600 työntekijää suunnittelu-, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnoissa, tuotannossa, logistiikassa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Nissanin tehtailla Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Venäjällä valmistettiin viime tilikaudella yli 675 000 autoa; palkittuja crossover-malleja, pikkuautoja, katumaastureita, hyötyajoneuvoja sekä täyssähköautoja. Nissan LEAF on maailman suosituin täyssähköauto, jonka käyttäjistä 96 prosenttia on valmiita suosittelemaan autoa myös ystävilleen. Euroopan tuotevalikoimassa on tällä hetkellä 23 erilaista ja innovatiivista mallia Nissan- ja Datsun-tuotemerkeillä.

 

Nissan Nordic Europe Oy on Nissanin maahantuonti- ja markkinointiyritys, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa sekä Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Yrityksellä on noin 181 työntekijää, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoon Keilaniemessä. www.newsroom.nissan-europe.com/fi

 

Seuraa meitä: www.facebook.com/NissanSuomi, twitter.com/NissanSuomi

Julkaisija: Nissan