LEHDISTÖTIEDOTE 6.4.2010
NISSAN NV200 HUHTIKUUSSA SUOMEEN

 

Nissan lanseeraa huhtikuussa kotimaan markkinoilla NV200- pakettiauton. Palkitun NV200:n mallivalikoimaan kuuluu kolme käytännöllistä versiota: luokkansa tilavin pieni pakettiauto, toimiva viisi- tai seitsenpaikkainen combi-versio ja mukava 7-istuiminen perhemalli, joka lanseerataan vuoden 2011 alkupuolella. NV200:n vähimmäismyyntihinta on alkaen  21 565 euroa.

 

Uusi, kompakti Nissan NV200 vie pienten pakettiautojen tilavuuden, mukavuuden ja käytännöllisyyden aivan uudelle tasolle. Mallissa on panostettu kuormatilan käytettävyyteen, ohjaamon henkilöautomaisuuteen ja combi-version muunneltavuuteen. Sillä on myös luokkansa alhaisimmat käyttökustannukset: NV200 kuluttaa polttoainetta ainoastaan 5,2 litraa sadalla kilometrillä ja sen CO2-päästöt ovat vain 137 g/km.

Nissanin B-alustan muunnoksen päälle rakennettu NV200 on suunniteltu ketteräksi kaupunkiajossa.  Kompaktien mittojen (pituus 4,4 m, korkeus 1,86 m ja leveys 1,69 m), kiitellyn ajodynamiikan, hyvän näkyvyyden ja pienen kääntöympyrän (10,6 m) ansiosta NV200 on ihanteellinen pakettiauto kaupungin kaduille. Vaikka NV200 on ulkomitoiltaan pienehkö, siinä on älykkään sisätilojen suunnittelun ansiosta yli kahden metrin pituinen kuormatila. Yhteensä rahtitilaa on maksimissaan 4,2 m3, eli 25 prosenttia enemmän kuin tärkeimmillä kilpailijoilla. NV200 on myös segmenttinsä ensimmäinen pakettiauto, johon on saatavissa lisävarusteena peruutuskamera.

 

ITM (Institute of Transport Management) on jo myöntänyt NV200:lle vuoden 2010 kansainvälisen pakettiauton arvostetun palkinnon. Tuomaristo ylisti auton tilavuutta, ketteryyttä, tyyliä ja kustannustehokkuutta. Japanissa NV200:sta tuli välittömästi segmenttinsä markkinajohtaja.

 

Autot saapuvat  huhtikuun puolessa välissä Nissan jälleenmyyjäliikeisiin ja ennakkokysynnän vahvuus kertoo että NV200 mallille on erinomainen hetki tulla markkinoille. Kulutus, tilat, matalat päästöt yhdistettynä hyvään kilpailukykyiseen hintaan lupaa mallille hyvät lähtöasetelmat kertoo Suomen maajohtaja Antti Jokela.

 

Hinnasto ja tekniset tiedot ovat tämän tiedotteen liitteenä.

Julkaisija: Nissan