• Täyssähköinen ARIYA edustaa uutta aikakautta Nissanin sähköisessä liikkumisessa
  • Koe e-POWERin ainutlaatuinen Nissan-tekniikka, joka soveltuu asiakkaille, jotka eivät ole vielä valmiita ajamaan täyssähköautolla
  • Nämä ajoneuvot edustavat yrityksen sähköistettyä tulevaisuutta, ja ne alleviivaavat Nissanin edelläkävijyyttä crossovereissa ja autoilun sähköistämisessä

PARIISI, Ranska – Tänään eurooppalainen media pääsee ensimmäistä kertaa ajamaan yleisillä teillä odotettuja Nissan uutuuksia. ARIYA ja Qashqai e-POWER ovat merkittävä askel Nissanin matkalla kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Sen jälkeen, kun Nissanin uusi kuuden mallin sähköistetty mallisto julkistettiin Euroopassa maaliskuussa, ARIYA ja Qashqai e-POWER ilmentävät Nissanin edelläkävijyyttä crossovereissa ja asiantuntemusta sähköistetyssä liikkumisessa. Selkeästä valikoimasta löytyy helposti sopiva malli eurooppalaisille asiakkaille.

"Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme jännittävällä matkalla kohti autoilun sähköistämistä. Ainutlaatuinen e-POWER-teknologiamme Qashqaissa tukee kuljettajia päästöttömään ajamiseen siirtymisessä, ja ARIYA edustaa täyssähköisen tulevaisuutemme huippua", sanoi Guillaume Cartier, Chairperson, Nissan AMIEO Region.

Qashqai e-POWER -teknologialla, tarjoaa täyssähköautomaisen ajokokemuksen ilman latausta. Ajaminen tapahtuu aina täysin sähkömoottorin voimin, jonka ansiosta Qashqain ajokokemus on entistäkin energisempi.

Nissan ARIYA tarjoaa erinomaisen täyssähköisen ajokokemuksen niille, jotka ovat valmiita nauttimaan täysin sähköisestä ajamisesta. Äärimmäinen sähköinen kokemus, ARIYA ilmentää Nissanin japanilaista DNA:ta tarjotakseen dynaamisen ajokokemuksen sekä segmenttinsä tilavimpiin lukeutuvat sisätilat.

Nämä ajoneuvot ilmentävät seuraavaa askeltamme Ambition 2030:n strategiamme toteuttamisessa. Ambition 2030 on Nissanin pitkän aikavälin visio liikkumisen sähköistämisestä, jonka tavoitteena on, että 75% Euroopan myynnistä on sähköistetty vuoteen 2026 mennessä.

Kun siirtymä sähköiseen autoiluun kiihtyy ympäri maailmaa, Nissan tarjoaa asiakkaillensa jännittävän ja monipuolisella valikoiman sähköistettyjä crossovereja.

Lisätietoja Nissanin sähköistettyjen mallien valikoimasta osoitteessa https://www.nissan.fi/koe-nissan/sahkoistyminen.html

 

# # #

Nissan Motor Co., Ltd. 
Nissan on maailmanlaajuinen ajoneuvovalmistaja, joka myy yli 60 mallia Nissan-, INFINITI- ja Datsun-tuotemerkeillä. Tilikaudella 2018 yhtiö myi 5,52 miljoonaa ajoneuvoa maailmanlaajuisesti, ja sen liikevaihto oli 11,6 biljoonaa jeniä. Nissanin maailmanlaajuinen pääkonttori Yokohamassa Japanissa hallinnoi toimintaa kuudella alueella: Aasiassa ja Oseaniassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Intiassa, Kiinassa,  Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa sekä Pohjois-Amerikassa. Nissan on tehnyt yhteistyötä ranskalaisen autovalmistaja Renaultin kanssa vuodesta 1999 alkaen ja hankki 34 prosentin osuuden Mitsubishi Motorsista vuonna 2016. Renault-Nissan-Mitsubishi-allianssin yhteenlaskettu myynti oli 10,76 miljoonaa ajoneuvoa kalenterivuonna 2018

Nissan Euroopassa
Nissan on yksi suurimmista Euroopan ulkopuolisista valmistajista Euroopassa, ja se työllistää yli 16 000 työntekijää suunnittelussa, tutkimuksessa ja kehityksessä, valmistuksessa, logistiikassa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Vuonna 2019 Nissanin tehtaat Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Venäjällä tuottivat noin 465 000 ajoneuvoa, mukaan lukien palkitut crossoverit, hyötyajoneuvot ja täyssähköinen Nissan LEAF. Nissanin tavoitteena on saavuttaa nollapäästöt ja nolla kuolemantapausta liikenteessä Nissan ajoneuvoissa, hyödyntäen Nissanin Intelligent Mobility teknologioita. Tämä kokonaisvaltainen lähestymistapa tulevaisuuden liikkumiseen ohjaa Nissanin tulevien mallien suunnittelua sekä yrityksen päätöksiä siitä, kuinka autoilla ajetaan, minkälaisia voimalinjoja niissä käytetään ja miten autot integroituvat yhteiskuntaan.

Nissan Nordic Europe Oy
Nissan Nordic Europe Oy on maahantuoja sekä myynti ja markkinointi yhtiö, joka edustaa Nissania Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa sekä Liettuassa. Yrityksellä on noin 175 työntekijää ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Lisätietoja tuotteistamme, palveluistamme ja sitoutumisestamme kestävään liikkumiseen löydät osoitteesta nissan-global.com. Voit myös seurata meitä on FacebookInstagramTwitter sekä LinkedIn ja katsoa kaikki uusimmat videomme YouTube.

Yhteystiedot
Mika Särkelä
Msarkela@nissan-europe.com

Julkaisija: Nissan