Nissan tarjoaa hyötyajoneuvoilleen markkinoiden johtavan viiden vuoden valmistajan takuun Euroopassa

1.9.2015

  • Nissan takaa bensiini- ja dieselmoottorilla varustettujen kevyiden hyötyajoneuvojensa laadun ja tarjoaa niihin viiden vuoden tai 160 000 kilometrin ajan voimassa olevan valmistajan takuun
  • Takuu on saatavana Nissanin uusiin kevyisiin hyötyajoneuvoihin Euroopassa 1.9.2015 alkaen
  • Takuu ja Nissan Assistance -tiepalvelu voidaan siirtää auton mukana uudelle omistajalle

Nissan tarjoaa kevyiden hyötyajoneuvojen Euroopan markkinoille nyt jotain erityistä: viisi vuotta tai 160 000 kilometriä voimassa olevan valmistajan takuun uusille bensiini- tai dieselmoottorilla varustetuille kuorma-autoille ja pakettiautoille 1.9.2015 alkaen. Muutos ei koske e-NV200-täyssähköautoa, jonka sähköauto-osien takuu on 5 vuotta/ 100 000 km ja muiden osien takuu 3 vuotta/ 100 000 km.

 

Valmistajan takuu kertoo Nissanin luottamuksesta palkittujen kevyiden hyötyajoneuvomalliensa laatuun. Takuu kattaa huomattavan määrän komponentteja ja alustan elementtejä aina moottorista ja akusta maalipintaan. Takuu laajenee koskemaan myös Nissanin alkuperäisiä lisävarusteita.

 

"Nissanilla on pitkät perinteet kevyiden hyötyajoneuvojen tuotannossa, ja tavoitteemme on vahvistaa asemaamme Euroopassa. Asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin vastaaminen ja niiden ylittäminen on ensisijaisen tärkeää. Innovatiivinen viiden vuoden valmistajan takuu syntyi, kun teimme syväluotaavan asiakastutkimuksen siitä, mikä on tärkeintä kevyiden hyötyajoneuvojen omistajille. Markkinoiden johtavan kevyiden hyötyajoneuvojen takuun käyttöönotto on osoitus luottamuksesta autojemme laatuun. Haluamme tarjota asiakkaillemme mielenrauhaa ympäri Eurooppaa", kertoo Ponz Pandikuthira, Director, Light Commercial Vehicles, Nissan Europe.

 

Nissanin kevyiden hyötyajoneuvojen mallisto on yksi Euroopan laajimmista ja siihen kuuluvat nykyinen suosittu Navara pick-up ja vuoden 2016 alussa markkinoille tuleva uusi NP300 Navara, NV200- ja NV400-pakettiautot sekä NT400 Cabstar- ja NT500-kuorma-autot. Monenlaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvissa pakettiautoissa ja -pick-upeissa on nerokkaasti suunniteltu tavaratila. Uusimmat tekniset varusteet kuten peruutuskamera ja NissanConnect-navigointijärjestelmä, ovat saatavana lisävarusteena useisiin malleihin. Monikäyttöiset hyötyajoneuvot tarjoavat erinomaista käsiteltävyyttä, korkealaatuista ajomukavuutta sekä edulliset kokonaiskustannukset.

 

Lisätietoa viiden vuoden takuusta on saatavana Nissan-jälleenmyyjältä. Nissanin kevyiden hyötyajoneuvojen asiantuntijat auttavat tarpeisiin sopivan mallin valinnassa ja tarjoavat asiantuntevia huoltopalveluita koko auton käyttöiän ajan. 

 

###

 

Nissan Euroopassa

Nissan on yksi merkittävimmistä aasialaisista autonvalmistajista Euroopassa, ja sen palveluksessa on yli 17 600 työntekijää suunnittelu-, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnoissa, tuotannossa, logistiikassa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Nissanin tehtailla Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Venäjällä valmistettiin viime tilikaudella yli 675 000 autoa; palkittuja crossover-malleja, pikkuautoja, katumaastureita, hyötyajoneuvoja sekä täyssähköautoja. Nissan LEAF on maailman suosituin täyssähköauto, jonka käyttäjistä 96 prosenttia on valmiita suosittelemaan autoa myös ystävilleen. Euroopan tuotevalikoimassa on tällä hetkellä 23 erilaista ja innovatiivista mallia Nissan- ja Datsun-tuotemerkeillä.

 

Nissan Nordic Europe Oy on Nissanin maahantuonti- ja markkinointiyritys, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa sekä Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Yrityksellä on noin 180 työntekijää, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoon Keilaniemessä. www.newsroom.nissan-europe.com/fi

 

Seuraa meitä: www.facebook.com/NissanSuomi, twitter.com/NissanSuomi

 

Julkaisija: Nissan