Uuden Nissan Juken hinnat julkistettu

 

  • Uudistunut Nissan Juke Suomeen elokuussa, hinnat alkaen 19 740 euroa
  • Uudistuneeseen moottorivalikoimaan kuuluvat turboahdetut bensiinimoottorit 1.2 DIG-T ja 1.6 DIG-T
  • Yli 40 % tilavampi ja entistä monipuolisempi tavaratila
  • Avattava panoraamalasikatto ja Xenon-ajovalot
  • Uusi personalisointiohjelma, Nissan Design Studio

 

Nissan Jukessa yhdistyvät huippuyksilöllinen muotoilu, erinomainen ajettavuus ja hienostunut varustelu, minkä ansiosta sen myynti on kivunnut lanseerauksen jälkeen jopa 500 000:en. Nissan-malliston toiseksi suosituinta mallia myytiin vuonna 2013 yhteensä 135 000 yksilöä. Uuden Juken odotetaan lisäävän myynnin kasvua entisestään.

 

Kaikki Euroopassa myytävät Juke-mallit valmistetaan Sunderlandin tehtaalla Iso-Britanniassa. Uutuuden tuotanto alkoi juhannuksen jälkeisellä viikolla.

  

Uuden Juken ulkonäkömuutoksiin kuuluvat muun muassa urheilullisuutta korostava uusi keula ja takaosan uudet muodot. Moottorivalikoimaan on lisätty uusi ja entistä tehokkaampi, taloudellisempi ja vähäpäästöisempi 1,2-litrainen turbomoottori, minkä lisäksi 1,6-litraista DIG-T-moottoria on päivitetty. Uudesta Jukesta löytyy myös uudet kevytmetallivanteet, edistyksellinen varustelu, jossa muun muassa uusi audiojärjestelmä, uusimman sukupolven NissanConnect-, Nissan Safety Shield- ja Nissan Dynamic Control -järjestelmä sekä lisävarusteena uusi avattava lasikatto.

 

Etuvetoisessa versiossa tavaratila on kasvanut peräti 40 %. Lisäksi Juke on nyt aiempaa monipuolisemmin räätälöitävissä omien mieltymysten mukaiseksi. Saatavana on laaja valikoima uusia väri- ja sisustusteemoja sekä useita yksilöllisiä personointipaketteja.

 

###

Nissan Euroopassa

Nissan on yksi merkittävimmistä aasialaisista autonvalmistajista Euroopassa, ja sen palveluksessa on yli 14 500 työntekijää suunnittelutehtävissä, tutkimuksessa ja kehityksessä, valmistuksessa ja logistiikassa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Nissanin tehtailla Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Venäjällä valmistettiin viime vuonna yli 635 000 autoa;  mm. kompakteja tila-autoja, palkittuja crossover-malleja, katumaastureita, hyötyajoneuvoja sekä Nissan LEAFeja, joka on maailman suosituin täyssähköauto. Nissan LEAFin käyttäjistä 97 prosenttia on tyytyväisiä autoonsa, ja 95 prosenttia on valmiita suosittelemaan autoa myös ystävilleen.  Euroopan tuotevalikoimassa on tällä hetkellä  24 erilaista ja innovatiivista mallia, ja  Nissanin tavoitteena on olla tulevaisuudessa Euroopan johtava aasialainen autonvalmistaja.

 

Nissan Nordic Europe Oy on Nissanin maahantuonti- ja markkinointiyritys, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa sekä Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Yrityksellä on noin 181 työntekijää, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoon Keilaniemessä. www.newsroom.nissan-europe.com/fi

 

Seuraa meitä: www.facebook.com/NissanSuomi, twitter.com/NissanSuomi

 

Julkaisija: Nissan