25.10.2017 – Nissan tuo tämänvuotiseen Tokion autonäyttelyyn useita konsepti- ja tuotantoautoja, jotka esittelevät yhtiön uusinta teknologiaa ja antavat esimakua tulevaisuuden innovaatioista.

 

Tokiossa ensiesittelynsä saa uusi Nissan LEAF NISMO ‑konseptiversio. Kaiken kaikkiaan Nissan asettaa näytteille 13 automallia. Lisäksi näyttelyautoihin kuuluu myös uusi konseptiauto, joka viitoittaa tietä Nissan Intelligent Mobility ‑vision mukaiseen tulevaisuuteen.

 

LEAF NISMO -konsepti: Nissanin sähköautojen lippulaivamalli kohtaa NISMO-ajonautinnon

 

Syyskuussa lanseerattu uusi Nissan LEAF on varustettu Nissanin uusimmalla ProPILOT-teknologialla. ProPILOT on älykäs kuljettajan avustusjärjestelmä, joka mahdollistaa itseohjautuvan maantieajon yhdellä kaistalla. Siihen kuuluu myös ProPILOT Park ‑järjestelmä, joka auttaa kuljettajaa pysäköimään ohjaamalla automaattisesti kaasupoljinta, jarruja, ohjauspyörää ja vaihteita. Kyseessä on ensimmäinen tämänkaltainen järjestelmä japanilaisvalmisteisessa autossa. Toinen uutuusominaisuus on ePedal-teknologia, joka mahdollistaa liikkeellelähdön, kiihdyttämisen, hidastamisen ja pysähtymisen pelkkää kaasupoljinta käyttämällä.

 

Uuden LEAF NISMO ‑konseptiversion urheilullisen ulkomuodon on suunnitellut Nissanin oma moottoriurheiluosasto NISMO. NISMOn kilpa-autoteknologian hyödyntäminen uutuuskonseptin korirakenteissa on parantanut dynaamista suorituskykyä LEAFin erinomaisesta ilmanvastuskertoimesta tinkimättä. Myös mustan sisäverhoilun punaiset yksityiskohdat antavat vihjeitä auton suorituskyvystä.

 

Tien päällä LEAF NISMO ‑konsepti tarjoaa todella nautinnollisen ja jännittävän ajokokemuksen, jonka takaavat urheilullisesti viritetty jousitus, suorituskykyiset renkaat ja välittömän kiihdytyksen kaikilla nopeuksilla mahdollistava erikoissäädetty tietokonejärjestelmä. LEAF NISMO ‑konseptissa yhdistyvät sähköautolle ominainen ympäristöystävällisyys ja NISMOn tavaramerkiksi muodostunut jännittävä ajoelämys.

 

Tokyo Big Sight -messukeskuksessa järjestettävä 45. Tokion autonäyttely on avoinna yleisölle 27.10.–8.11. ja median edustajille lehdistöpäivinä 25. ja 26. lokakuuta. East Hall 5 ‑hallissa sijaitsevan näyttelyosaston spiraaliteema symboloi Nissanin pitkää historiaa ja yhtiön sitoutumista jännittävien tuotteiden luomiseen nyt ja tulevaisuudessa. Näyttelytarjonta, joka pitää sisällään Nissanin uusimmat sähköautomallit, korostaa myös yhtiön arvoja. Lisäksi näyttelyosastolta löytyy simulaattori, jossa näyttelyvieraat pääsevät kokemaan Nissan Intelligent Mobility ‑vision mukaisen tulevaisuuden.

 

Julkaisija: Nissan