• Nissan alentaa 20. helmikuuta alkaen täyssähköisten Nissan ARIYA-mallien hintoja.
  • Hinnanalennus on 5100 €-8400 €
  • Malliston hinnat lähtevät nyt ARIYA Engage 63 kWh:n 42 900 eurosta  
  • Käyttöetu alk. 515 €/kk, Vapaa autoetu alk. 575 €/kk

Espoo – "Olemme iloisia saadessamme julkaista ARIYA-malliston uuden hinnoittelun. Autojen saatavuus on hyvä ja valikoima nyt uusimman Evolve+ mallin myötä entistäkin laajempi.", Nissanin Suomen maajohtaja Tuukka Pernu sanoo. "Tuote on äärimmäisen kilpailukykyinen uudessa hintakategoriassaan, ja se tarjoaa premium-tason tilat sekä teknologian yhä useampien saataville."

Nissan ARIYA lanseerattiin Suomessa kesällä 2022. Asiakkaat ovat ihastuneet erityisesti ARIYAn tyylikkääseen muotoiluun ja laadukkaisiin materiaaleihin. ARIYA tarjoaa asiakkaalle suuret sisätilat sekä turvallisen ja miellyttävän ajokokemuksen jokapäiväiseen liikkumiseen.

ARIYA-malliston uudelleenhinnoittelun jälkeen kaikkien versioiden hintoja alennetaan, ja alennukset ovat 5100 €-8400 €, mallista riippuen.

Uutena mallistoon on saatu myös ARIYA-valikoiman tehokkain versio, Evolve+. Mallin suorituskyky on vaikuttava ja sen 2-moottorinen e-4ORCE-nelivetojärjestelmä sekä 600 Nm vääntömomentti takaavat turvallisen sekä hallitun suorituskyvyn sekä 5.1 sekunnin 0-100 km/h kiihtyvyyden.

Kolmella erilaisella akku- ja voimalinjavaihtoehdolla ja jopa 536 km:n toimintasäteellä varustettu ARIYA sopii kaikenlaisten asiakkaiden tarpeisiin.

# # #

Nissan Motor Co., Ltd. 
Nissan on maailmanlaajuinen ajoneuvovalmistaja, joka myy yli 60 mallia Nissan-, INFINITI- ja Datsun-tuotemerkeillä. Tilikaudella 2021 yhtiö myi 3,4 miljoonaa ajoneuvoa maailmanlaajuisesti, ja sen liikevaihto oli 8,4 miljardia jeniä. Nissanin maailmanlaajuinen pääkonttori Yokohamassa Japanissa hallinnoi toimintaa kuudella alueella: Aasiassa ja Oseaniassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Intiassa, Kiinassa,  Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa sekä Pohjois-Amerikassa. Nissan on tehnyt yhteistyötä ranskalaisen autovalmistaja Renaultin kanssa vuodesta 1999 alkaen ja hankki 34 prosentin osuuden Mitsubishi Motorsista vuonna 2016.

Nissan Euroopassa
Nissanin päämääränä on olla aidosti ympäristöystävällinen yritys, jonka tavoitteena on olla mahdollistamassa puhtaampaa, turvallisempaa ja tasa-arvoisempaa maailmaa.

Nissanin pitkän aikavälin strategian, Ambition 2030, keskiössä on ympäristöystävällisyys. Strategian myötä tärkeimmille markkinoille tuotetaan sähköistettyjä malleja ja teknologisia innovaatioita, jotka vastaavat ympäristön, yhteiskunnan sekä asiakkaiden tarpeisiin. Ambition 2030 tukee Nissanin tavoitetta saavuttaa koko yrityksen ja sen tuotteiden elinkaaren hiilineutraalius vuoteen 2050 mennessä. Nissanin Euroopan tuotannon keskiössä on EV36Zero, joka mullistaa sähköistettyjen ajoneuvojen valmistuksen. EV36Zero mahdollistaa teollisen tuotannon pienillä päästöillä

Nissan Nordic Europe Oy
Nissan Nordic Europe Oy on maahantuoja sekä myynti ja markkinointi yhtiö, joka edustaa Nissania Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa sekä Liettuassa. Yrityksellä on noin 175 työntekijää ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Lisätietoja tuotteistamme, palveluistamme ja sitoutumisestamme kestävään liikkumiseen löydät osoitteesta nissan-global.com. Voit myös seurata meitä on FacebookissaInstagramissa, sekä LinkedIn:ssä ja katsoa kaikki uusimmat videomme YouTubesta.

Yhteystiedot
Mika Särkelä
msarkela@nissan-europe.com

Julkaisija: Nissan