• Seuraavan sukupolven Nissan Interstar esitellään ensimmäistä kertaa täyssähköisenä – Interstar-e. Mallista saatavilla lisäksi dieselvaihtoehto Eurooppalaisille asiakkaille
  • Nopealla D/C-latauksella vaikuttava 252 km:n kantama vain 30 minuutissa. 2500 kg:n vetokapasiteetti ja laaja valikoima korivaihtoehtoja sekä kokoja. Interstar-e on ihanteellinen kumppani kaikenkokoisille yrityksille.
  • Uuden Interstarin dieselversiossa on yhdeksän vaihteinen automaattivaihteisto ja taloudellinen moottori takaavat luokkansa johtavan polttoainetehokkuuden

 

Pariisi, RANSKA – Esittelemme seuraavan sukupolven Nissan Interstarin, suuren pakettiauton, joka on Nissanin hyötyajoneuvo (LCV) -valikoiman edistynein lisäys. Malli tarjoaa paitsi lisää kokoa ja monipuolisuutta, se on myös räätälöitävissä asiakkaidensa tarpeisiin. Se on myös Nissanin ensimmäinen suuri pakettiauto, jossa on 100% sähköinen voimalinja suorituskyvystä tinkimättä.

Täydellinen kumppani arkeen

Tämä uusi Interstar on suunniteltu vastaamaan liiketoiminnan moninaisiin tarpeisiin, painottaen tehokkuutta, maksimaalista suorituskykyä sekä asiakkaan hyvinvointia. Kuorma-auton tuntua huokuva muotoilu ja erottuva etusäleikkö tekee Interstarista vakuuttavan. Uuden sukupolven Interstar keskittyy käytännöllisyyteen ja tehoon, tuoden luotettavuutta ja jämäkkyyttä yritysten jokapäiväisiin töihin.

Interstarilla on Nissanin 5 vuoden tai 160 000 kilometrin takuu sekä Interstar-e-akulla 8 vuoden tai 160 000 kilometrin takuu, taaten mielenrauhan jokaiselle matkalle.

Seuraavan sukupolven Interstar kilpailee markkinoilla laajalla valikoimalla tehdasvalmisteisia vaihtoehtoja, kuten kippi-, Dropside- ja Box Van. Nämä vaihtoehdot tekevät siitä suuren ja monipuolisen pakettiauton, joka voi viedä kaikenkokoiset yritykset uudelle tasolle. Tarvitaanpa sitten suurta lastitilavuutta, pitkän matkan ajokykyä, lisämatkustajatilaa tai hyvää kantavuutta, seuraavan sukupolven Interstar ja sen monipuoliset vaihtoehdot auttavat sinua.

Työskentele vaivattomasti, elä vaivattomasti

Täysin uusi Interstar-e, Nissanin ensimmäinen täyssähköinen suuri pakettiauto, tarjoaa vähäpäästöistä ajoa suorituskyvystä tinkimättä – 87 kWh:n mallilla on yli 460 kilometrin toimintasäde, jonka myötä voit tavoittaa asiakkaita toistensa perään. Nissanin pikalataus tarjoaa nopeat latausominaisuudet.  Aja jopa 252 km vain 30 minuutin latauksella, ja pienemmän täyssähköversion 40 kWh:n akulla noin 200 km:lle. Lisäksi Interstarin A/C-latausominaisuudet mahdollistavat 10-100 %:n latauksen alle 4 tunnissa.

Malli, joka on suuniteltu ensisijaisesti kaupunkiajoon, Interstar-e on lähijakelussa päästötön ja siten helpottaa ruuhkaisien kaupunkien ilmanlaadun haasteita. Tämä antaa käyttäjille varmuuden ympäristöystävällisestä liikkumisesta, joka edistää kestävää tulevaisuutta ja yhteiskuntaa.

"Nissanin seuraavan sukupolven Interstar on äärimmäinen liittolainen yrityksille, jotka pitävät yhteiskunnan toiminnassa. Täyssähköisellä versiolla, suuremmalla kuormakapasiteetilla ja monipuolisilla vaihtoehdoilla tarjoamme juuri sen, mitä arjen mestarimme – maailman pk-yritykset – tarvitsevat yhteiskunnan sujuvan toiminnan varmistamiseksi!" Nicolas Tschann, Light Commercial Vehicle (LCV) Director, Nissan Europe.

Etsitpä sitten isoakkuista sähköpakettiautoa tai parempaa dieselpolttoainetehokkuutta, seuraavan sukupolven Interstar on sinua varten. Uusi malli on aerodynamiikaltaan luokkansa johtavia malleja, ja sen ilmanvastus on parantunut edelliseen malliin verrattuna 20 %, mikä auttaa asiakkaita säästämään joko polttoainetta tai sähköä sekä maksimoimaan ajomatkansa ja liiketoiminnan tehokkuuden.

Seuraavan sukupolven Interstarissa on myös aiempaa mallia 40 mm leveämpi sivuovi ja 100 mm pidempi tavaratila, mikä antaa asiakkaille tarvittua lisätilaa tavaroiden ja tarvikkeiden pakkaamiseen. Oletko huolissasi liian raskaiden laitteiden pakkaamisesta? Nissanin uudessa suuressa pakettiautossa on myös mahdollisuus isommalle hyötykuormalle, joka on jopa 1,6 tonnia sähköversiossa ja lähes 2 tonnia diesel vaihtoehdoissa, mikä tekee siitä entistäkin sopivamman yrityksille, jotka tarvitsevat raskaan kuorman siirtoa.

Seuraavan sukupolven Interstarin diesel- että täyssähkö-versiot ovat varustettu 2500 kg:n vetomassalla, mikä mahdollistaa myös suuren vetokuorman.

Myös seuraavan sukupolven Interstarin uudistettu sisusta erottaa sen edellisistä sukupolvista, se on suunniteltu kuljettajaa ja matkustajia silmällä pitäen. Kestävät istuinsuojat sekä lämmitetty tuulilasi ja istuimet eivät vain varmista turvallisuutta, vaan tarjoavat paljon kaivattua lisämukavuutta ja tukea kuljettajalle pitkiin matkoihin.

Käsiteltävyys on myös parantunut huomattavasti uusimmassa mallissamme, ja sen kääntöhalkaisija on 1,5 metriä pienempi vanhempiin versioihin verrattuna, mikä tekee ajamisesta sujuvampaa hankalalla ja ahtaalla kaupunkikadulla kuorman kantokyvystä tinkimättä.

Turvallisuus työssä ja turvallisuus tiellä

Kuten kaikissa ajoneuvoissamme, asiakkaidemme hyvinvointi on pääasia. Kaikissa uuden sukupolven Interstar-malleissa on vakiona laaja valikoima turvallisuusominaisuuksia, mukaan lukien eteenpäin suuntautuva hätäjarrutus, uneliaisuusvaroitus ja rengaspaineen valvontajärjestelmä. Trailer Sway Assist sisältyy myös tähän uutuuteen, joka lisää turvallisuutta tavaroita hinattaessa.

Älykäs sähköinen jarrutehostin

Futuristinen sähköinen jarrutehostin varmistaa myös, että jarrutusteho on aina optimoitu ajoneuvon lastista riippumatta. Lisäksi Interstarin reaktioaika hätäjarrutuksessa on puolittunut edellisen sukupolven malleihin verrattuna, mikä antaa kuljettajille entistä paremman mielenrauhan ja turvan ratin taakse.

Katso uuden sukupolven Interstarin julkaisusta video YouTubesta: https://www.youtube.com/watch?v=6INyhPBuQmM

Nissan jatkaa eteenpäin kohti puhtaampaa, turvallisempaa ja osallistavampaa maailmaa – tähän kuuluu LCV-mallistomme täysi sähköistäminen vuodesta 2026 alkaen. Seuraavan sukupolven Interstar on tärkeä askel matkallamme, kun uudistamme mallistoamme vastaamaan asiakkaiden ja ympristön tarpeisiin.

# # #

Nissan Euroopassa
Nissanin päämääränä on olla aidosti ympäristöystävällinen yritys, jonka tavoitteena on olla mahdollistamassa puhtaampaa, turvallisempaa ja tasa-arvoisempaa maailmaa.

Nissanin pitkän aikavälin strategian, Ambition 2030, keskiössä on ympäristöystävällisyys. Strategian myötä tärkeimmille markkinoille tuotetaan sähköistettyjä malleja ja teknologisia innovaatioita, jotka vastaavat ympäristön, yhteiskunnan sekä asiakkaiden tarpeisiin. Ambition 2030 tukee Nissanin tavoitetta saavuttaa koko yrityksen ja sen tuotteiden elinkaaren hiilineutraalius vuoteen 2050 mennessä. Nissanin Euroopan tuotannon keskiössä on EV36Zero, joka mullistaa sähköistettyjen ajoneuvojen valmistuksen. EV36Zero mahdollistaa teollisen tuotannon pienillä päästöillä.

Julkaisija: Nissan