KOE NISSAN JUKE NISMO DIGITAALISESTI - JA AJA SILLÄ SEN JÄLKEEN OIKEASTI

Päivitetyssä Gameloftin Asphalt 7: Heat -pelissä on mukana Nissan Juke Nismo, Juke-R ja Nissanin kilparata. Pelaajat pääsevät kokeilemaan Nissan Juke Nismon rajoja digitaalisessa maailmassa ennen kuin se tulee markkinoille vuonna 2013.

 

Suositun Asphalt-mobiiliajopelin (jo 50 miljoonaa lataajaa) uusin päivitys päästää iOS- ja Android-älypuhelinten/-tablettien omistajat kahden superhalutun Nissan-mallin rattiin: tarjolla on uusi Juke Nismo ja jännittävä Juke-R (545 hv).

 

Asphalt 7: Heat on ainoa peli, jossa pelaajat pääsevät ajamaan sekä Juke-R:ää että Juke Nismoa. Juke-R:stä on tullut yksi kaikkien aikojen puhutuimmista Nissan-malleista, jossa yhdistyy kaksi merkin innovatiivisinta autoa - GT-R ja kompakti crossover-Jukesta. Molemmat Juket on mallinnettu täsmällisesti niiden jännittävyyden siirtämiseksi virtuaalimaailmaan. Pelaajat pääsevät myös Tokioon ajamaan Nissanin kilparadalle, jonka eräässä osassa kuljetaan myös Nismo Omori -tehtaan ohi.

 

Nissanin ja Gameloftin yhteistyö vahvistaa Nissanin ja peliteollisuuden välistä suhdetta entisestään. Hyvin menestynyt GT Academy tarjoaa Gran Turismon pelaajille ainutlaatuisen tilaisuuden tulla oikeiksi kilpa-ajajiksi. GT Academy toteutetaan yhdessä Sony Computer Entertainmentin kanssa. Neljänteen kauteensa mennessä GT Academy on onnistunut tekemään useista "pelikonsolikuljettajista" ammattilaiskilpa-ajajia. Tuorein voittaja, belgialainen Wolfgang Reip, käy parhaillaan läpi tiivistä koulutusohjelmaa ja osallistuu Dubain 24H-kestävyysajokilpailuun tammikuussa 2013.

 

Juke Nismo markkinoille 2013

 

Juke Nismo tarjoaa parannettua dynamiikkaa ja suorituskykyä erittäin kekseliäässä paketissa. Tutulla 1,6-litraisella turbokoneella (DIG-T) varustetussa Nissan Juke Nismossa on 200 hevosvoimaa ja vääntöä 250 Nm. Erityinen aerodynamiikkapaketti antaa Jukelle entistäkin tehokkaamman ja dynaamisemman ulkomuodon. Korisarja sisältää alaetu- ja takapuskurit, leveämmät lokasuojat ja sivuhelmat sekä muunnetun maskin ja takaspoilerin. Urheilullinen teema jatkuu sisällä, jossa istuimet, ratti, polkimet, mittarit, vaihdekepin nuppi ja ovilistat on suunniteltu uudelleen. Auton suorituskyvykkyyttä alleviivaa mokkaverhoillut Nismo-sporttipenkit, joissa on punaiset tikkaukset, sekä Alcantara-verhoiltu ratti.

 

Nissan Euroopassa

 

Mikä tekee Nissanista erikoisen?

 

Uskomme, että meidän on edistettävä innovaatiota ja jännitystä kaikessa, mitä teemme: esittelemme odottamattomia ratkaisuja, jotka tuovat älykkäitä asiakasetuja ja luomme aina yllätyksiä sekä piristystä mahdollisimman monelle ihmiselle.

 

Kehitimme crossoverien luokan Nissan Qashqailla ja lisäsimme jännitystä pikkuautoihin Nissan Jukella. Ydinosaamistamme ovat innovatiiviset ideat, jotka tuovat tulevaisuuden teknologian kaikkien saataville jo tänään - kuten Nissan LEAF, ensimmäinen edullinen massatuotettu täysin sähkökäyttöinen auto, joka on voittanut useita kansainvälisiä tunnustuksia.  Kun ajattelemme suorituskykyä, näemme mahdollisuuden tavoittaa laajemman yleisön - tuomalla suorituskyvyn kaikkien saataville - ja haastamme perinteitä. Tämän takia saatavilla olevan superauto Nissan GT-R:n lisäksi kehitimme Nissan DeltaWingin, mullistavan kestävyysajoneuvon, joka rikkoo moottoriurheiluperinteitä.

 

Nissan nauttii asemastaan yhtenä merkittävimmistä Euroopan ulkopuolisista autovalmistajista Euroopassa ja työllistää yli 14 500 henkilöä paikallisissa suunnittelu-, tutkimus-&kehitys-, valmistus-, logistiikka- ja myynti- ja markkinointitoiminnoissa. Viime vuonna Nissanin tehtailla Englannissa, Espanjassa ja Venäjällä tuotettiin 677 000 autoa, tarjoten 24 erilaista ja innovatiivista tuotetta Euroopan-markkinoille.

Kaikki tämä vahvistaa entisestään Nissanin selkeää tavoitetta olla Euroopan suurin aasialainen merkki.

Julkaisija: Nissan